Međimurski policajci uhitili muškarca osumnjičenog za pokušaj ubojstva na području Sesveta Foto: ilustracija

Međimurski policajci uhitili muškarca osumnjičenog za pokušaj ubojstva na području Sesveta

Varaždinske vijesti | 13.4.2023. u 17:29h | Objavljeno u Crna kronika
Danas (13. travnja) nešto poslije 15 sati kod naplatne postaje Goričan, na autocesti A 4 (Zagreb - Goričan) međimurski policajci uhitili su osumnjičenog 43-godišnjaka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su u suradnji s Ravnateljstvom policije i policijskim službenicima Policijske uprave međimurske, provedenim intenzivnim mjerama traganja i operativnim radom, danas su oko 15.15 sati u blizini bivšeg graničnog prijelaza Goričan, u autobusu stranih registarskih oznaka, uhitili osumnjičenog 43-godišnjaka.

Osoba je pod nadzorom međimurske policije te će biti dovedena u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke radi daljnjeg provođenja kriminalističkog istraživanja.

Kako je već ranije izvijestila zagrebačka policija, sinoć, 12. travnja, oko 22:20 sati na području Sesveta, u stanu 43-godišnji član obitelji fizički je napao 45-godišnjakinju, nakon čega ju je oštrim predmetom ozlijedio.

Vozilom hitne medicinske pomoći 45-godišnjakinja je prevezena u Kliničku bolnicu Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Osumnjičeni muškarac je pobjegao iz stana te su ga nešto poslije 15 sati kod naplatne postaje Goričan, na autocesti A 4 (Zagreb - Goričan) uhitili policijski službenici Policijske uprave međimurske te ga priveli u službene prostorije.