Lopovi u pohodu: Nestalo vino, električni romobil, bicikl... Foto: ilustracija

Lopovi u pohodu: Nestalo vino, električni romobil, bicikl...

Varaždinske vijesti | 3.5.2021. u 17:23h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o nekoliko provala i krađa koje su se dogodile proteklih dana.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu 37-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 25. travnja do 2. svibnja u Remetincu (predio zvani Ključice) provalio u vikendicu iz koje je otuđio nekoliko desetaka litara vina. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu žene starosti 37 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 30. travnja u poslije podnevnim satima u Osječkoj ulici u Varaždinu sa terase obiteljske kuće otuđio električni romobil. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu muškarca starosti 38 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 1. svibnja u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu otuđio zaključani bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 19 godina. Sumnja se da je 1. svibnja oko 21.40 sati u Ludbreškoj ulici u Varaždinu provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je pokušao otuđiti razna pića, kojom prilikom je spriječen od strane vlasnika. Priveden je na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u