Lopovi u pohodu: kradu se stabla, motorne pile, britvice, bicikli... Foto: Pixabay / ilustracija

Lopovi u pohodu: kradu se stabla, motorne pile, britvice, bicikli...

Varaždinske vijesti | 15.3.2023. u 17:28h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su prijavu 42-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 25. srpnja do 18. kolovoza 2022. godine u mjestu Vinično, u šumskom predjelu zvanom "Donja klesta", u šumi rušio i otuđio stabla. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1500 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 13. do 14. ožujka u mjestu Lipovnik, nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću u vlasništvu 69-godišnjaka kojom prilikom nije otuđio ništa. Materijalna šteta nastala provalom utvrditi će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 13. do 14. ožujka u mjestu Muričevec, nepoznati počinitelj je provalio u drvenu šupu u vlasništvu 46-godišnjaka i otuđio motornu pilu. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 270 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 14. ožujka oko 14.10 sati u jednoj trgovini u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio desetak pakiranja britvica u vrijednosti od oko 160 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 14. ožujka, u Vukovarskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iz zajedničke prostorije zgrade otuđio tri bicikla u vlasništvu 67-godišnjakinje i 28-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 230 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u