Lopovi u akciji: provale i krađe u Varaždinu, Knapiću, Sigecu Ludbreškom... Foto: pexels/ilustracija

Lopovi u akciji: provale i krađe u Varaždinu, Knapiću, Sigecu Ludbreškom...

Varaždinske vijesti | 28.2.2023. u 14:31h | Objavljeno u Crna kronika

Iz Policijske uprave varaždinske izvijestili su o provalama i krađama koje su se dogodile proteklih dana.

U razdoblju od 25./27. veljače u Ulici Vatroslava Lisinskog u Varaždinu nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu i otuđio novac i obuću. Visina materijalne štete iznosi oko 500 eura. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja.

U razdoblju od 26./27. veljače u mjestu Knapić, nepoznati počinitelj je provalio u gospodarski objekt i otuđio nekoliko motornih pila. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1.100 eura. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja.

Jučer, 27. veljače u mjestu Sigetec Ludbreški, nepoznati počinitelj je provalio u kuću. Ulaskom u kuću nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastale oštećenjem utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 26./27. veljače u jednom ugostiteljskom objektu u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iskoristio odsutnost 46-godišnjakinje i otuđio mobitel i novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1.300 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu jednog poduzeća za gospodarenje šumama da im je nepoznati počinitelj u razdoblju od 15. do 27. veljače u mjestu Strmec Podravski, predio zvan "Nemščak", u šumi rušio i otuđio stabla. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.