Lopovi u akciji: krali zlato, torbe pa čak i smrznuto meso i povrće iz škrinje

D.P./Varaždinske vijesti | 3.8.2017. u 13:15h | Objavljeno u Crna kronika

Paklene vrućine kojih smo ovih dana svjedoci, možda su usporile vas, ali ne i lopove koji na veliko "harače" Varaždinskom županijom.

Tako je između 28. srpnja i 2. kolovoza, u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati lopov provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 39-godišnjakinje iz koje je ukrao zlatni nakit.

U utorak, 1. kolovoza oko 16 sati u mjestu Križanče, nepoznati je lopov iz nezaključanog vozila ukrao torbu sa prijenosnim računalom vlasništvo 42-godišnjaka. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

U noći, s 1. na 2. kolovoza u Donjoj Voći u predjelu zvanom „Rakovnik“, nepoznati je lopov ukrao bakreni pokrov i oluk sa kapelice vlasništvo Župe Donja Voća. 

Iste noći u ulici Eugena Kumičića u Varaždinu, nepoznati je lopov provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 39-godišnjakinje u kojoj je porazbacao stvari i otuđio zlatni nakit. 

Jučer, 2. kolovoza dogodile su se još tri krađe.

U  Varaždinskoj ulici u Kućan Marofu, nepoznati je lopov provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 73-godišnjakinje, gdje je porazbacao stvari i ukrao zlatni nakit. 

U Tužnom, nepoznati je lopv  iz parkiranog teretnog vozila ukrao mobitel vlasništvo poduzeća kojem je sjedište u Zagrebu. 

U ulici Zaselak u Jalžabetu, nepoznati je lopov iz kuće vlasništvo 56-godišnjaka otuđio iz škrinje tridesetak kilograma mesa i raznog smrznutog povrća.

- Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje na otkrivanju svih počinitelja - izvijestili su iz PU varaždinske.

Označeno u