Lopovi rade punom parom: Iz zgrade ukrali bicikl, na Aquacityju mobitel

Varaždinske vijesti | 11.8.2020. u 17:53h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama i krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su prijavu odgovorne osobe jednog ugostiteljskog objekta, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj tijekom noći 10. kolovoza u Ulici Ljudevita Gaja u Ludbregu provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac, nakon čega je provalio i u aparat za klađenje iz kojeg je također otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 41-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 3. kolovoza u večernjim satima iz hodnika jedne zgrade u Ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu otuđio bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 23-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 9. kolovoza u popodnevnim satima na kupalištu Aquacity iskoristio odsutnost vlasnice i otuđio joj mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.