Lopovi na djelu: Provaljivalo se u ugostiteljske objekte, trgovine i prostorije nogometnih klubova Foto: Ilustracija

Lopovi na djelu: Provaljivalo se u ugostiteljske objekte, trgovine i prostorije nogometnih klubova

| 30.3.2020. u 20:15h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Varaždin zaprimili je prijavu odgovorne osobe jednog ugostiteljskog objekta u Halleorovoj ulici u Varaždinu, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 19. do 28. ožujka provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio alkoholna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimili je prijavu odgovorne osobe jednog nogometnog kluba, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 26. do 27. ožujka u Starčevićevoj ulici u Cestici provalio u prostorije nogometnog kluba. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad i poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimili je prijavu odgovorne osobe jednog nogometnog kluba, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 26. do 27. ožujka u Gornjem Vratnu provalio u prostorije nogometnog kluba iz kojeg je otuđio razna alkoholna i bezalkoholan pića. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad i poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 28. do 29. ožujka u ulici Janka Leskovara u Varaždinu provalio u trgovinu auto dijelovima. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad i poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.