Lopovi harali od Marčana preko Varaždina do Globočeca Ludbreškog Foto: Pexels/ilustracija

Lopovi harali od Marčana preko Varaždina do Globočeca Ludbreškog

Varaždinske vijesti | 16.9.2024. u 19:20h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 13. rujna, u Aleji kralja Zvonimira u Varaždinu, na parkiralištu, nepoznati je počinitelj provalio u osobni automobil u vlasništvu 35-godišnjakinje te otuđio kutiju od mobitela. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 15. rujna, u ulici Park Ivana Pavla II. u Varaždinu, na parkiralištu, nepoznati je počinitelj ušao u upaljeni automobil u vlasništvu 31-godišnjaka te se njime udaljio s mjesta događaja. Neposredno nakon toga automobil je po policijskim službenicima pronađen parkiran u ulici Matka Laginje u Varaždinu. Vozilo je po završenom očevidu vraćeno vlasniku. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 13./14. rujna, nepoznati je počinitelj provalio u alatnicu župe u Marčanu te otuđio trimere, puhač lišća i drugo. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 13. do 14. rujna u Globočecu Ludbreškom, nepoznati je počinitelj iz otvorene garaže otuđio motocikl s pripadajućim stalkom, u vlasništvu 23-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 2 500 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u