Lopovi bili aktivni u Varaždinu, Ljubešćici, Vinici Bregu i Ludbregu

VV | 26.6.2023. u 16:25h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 24 i 50 godina. Oni su, kako se sumnja, dana 10. lipnja, otuđili razne artikle iz jedne trgovine u Ludbregu. Protiv njih će se po dovršenom kriminalističkom istraživanju, podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo Krađe.

U petak, 23. lipnja u Vinica Bregu, nepoznati su počinitelji ušli u dvorište u vlasništvu 65-godišnjaka te otuđili čelične naplatke, više od deset kilograma bakra, deset kilograma aluminija i drugo. Visina materijalne štete iznosi oko 400 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 23. lipnja, nepoznati je počinitelj je prilikom vožnje vlakom na relaciji Varaždin – Turčin, sa sjedala otuđio torbicu s novcem i drugim osobnim predmetima, u vlasništvu 40-godišnjakinje. Visina materijalne štete iznosi oko 250 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 23. lipnja tijekom poslijepodnevnih sati, nepoznati je počinitelj iz stalka za bicikle kod gradskog kupališta na Dravi u Varaždinu, otuđio bicikl u vlasništvu 16-godišnjaka. Prema izjavi oštećenog, visina materijalne štete iznosi oko 250 eura. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja navedenog kaznenog djela.

U četvrtak, 22. lipnja, na odmorištu na auto-cesti u Ljubešćici, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 60-godišnjaka.Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 800 eura. Protiv nepoznatog počinitelj podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.