Lopov ukrao karticu korisnici doma za starije i potrošio novce s računa Foto: ilustracija

Lopov ukrao karticu korisnici doma za starije i potrošio novce s računa

Varaždinske vijesti | 12.7.2022. u 17:48h | Objavljeno u Crna kronika

U ponedjeljak, 11. srpnja oko 2.40 sati u jednom ugostiteljskom objektu u Nedeljancu, nepoznati je počinitelj otuđio torbicu s novcem, mobitelom i kozmetikom, u vlasništvu 18-godišnjakinje. Visina materijalne štete iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 6. svibnja do 28. lipnja, nepoznati je počinitelj okrao 75-godišnju korisnicu jednog doma za starije i nemoćne osobe. Navedeni je otuđio bankovnu karticu u vlasništvu oštećene žene te pomoću nje u više trgovina potrošio više tisuća kuna s tekućeg računa. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 4. do 11. srpnja u Plitvičkoj ulici u Zamlači, nepoznati je počinitelj otuđio desetak komada rabljenih akumulatora, u vlasništvu 62-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u