Lopov u Grani odustao od provale benzinske postaje nakon što je slučajno aktivirao vatrogasni alarm Foto: Ilustracija

Lopov u Grani odustao od provale benzinske postaje nakon što je slučajno aktivirao vatrogasni alarm

M.N./V.V. | 2.3.2020. u 12:42h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Novi Marof zaprimila je prijavu odgovorne osobe, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 28. veljače u ranim jutarnjim satima provalio u benzinsku postaju u Grani, kojom prilikom je uslijed aktiviranja alarmnog sustava odustao od daljnje namjere i udaljio se. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu muškaraca starosti 62 godine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 28. do 29. veljače u Petrijancu provalio u kuću iz koje je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad i poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Novi Marof zaprimila je prijavu odgovorne osobe, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 1. ožujka u večernjim satima provalio u trgovinu iz koje je otuđio cigarete. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.