Kupio Renault Clio od talijanske auto kuće preko interneta, a auta - nigdje!

VV/MH | 21.7.2021. u 19:00h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu 35-godišnjaka, kojom prijavljuje da je prevaren od strane nepoznatog počinitelja.

- Prema prijavi, 35-godišnjak je početkom lipnja ove godine putem Interneta pronašao oglas kojim se u talijanskoj auto kući "Passione auto“ prodaje osobno vozilo marke Renault Clio, te je dogovorio kupovinu vozila. Nakon što je vozilo platio u iznosu od 4.000 eura, vozilo mu nije isporučeno niti mu je vraćen novac. Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti, te će o svemu obavijestiti nadležno državno odvjetništvo - izvijestili su iz PU varaždinske.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog ugostiteljskog objekta.

Prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 19. do 20. srpnja u ulici Ivana Meštrovića u Varaždinu provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela - navode u PU varaždinskoj. 

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog obrta, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 19. do 20. srpnja u ulici Ratimira Hercega u Varaždinu provalio kiosk za prodaju svijeća. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.