Krali se bicikli, mobiteli i gorivo, a u Cargovcu i izvanbrodski motor s čamca

vv | 16.10.2023. u 17:33h | Objavljeno u Crna kronika

U petak 13. listopada u Hallerevoj aleji u Varaždinu, nepoznati počinitelj je otuđio nezaključani bicikl u vlasništvu 36-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu 14. listopada u Ivancu, nepoznati počinitelj je iskoristio odsutnost 60-godišnjka i sa stola u dvorištu otuđio mobitel. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu 14. listopada u Cargovcu, nepoznati počinitelj je ušao u dvorišta i otuđio izvanbrodski motor s čamca u vlasništvu 67-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 14/15. listopada, u Ljubešćici, na parkiralištu, nepoznati je počinitelj sa parkiranog skupa vozila iz spremnik za gorivo teretnog vozila u vlasništvu jednog poduzeća, otuđio oko 650 litara dizel goriva, u vrijednosti od oko tisuća tisuću eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju 15. listopada u Varaždinu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 92-godišnjaka te iz torbice otuđio bankovnu karticu. Materijalna šteta procjenjuje se na oko sto eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.