Kradu se željezna vrata, novčanici, odjeća... a vatrogasci ostali bez otpadnog metala Foto: ilustracija

Kradu se željezna vrata, novčanici, odjeća... a vatrogasci ostali bez otpadnog metala

Varaždinske vijesti | 24.9.2019. u 14:40h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 80-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 20. do 23. rujna u Koprivničkoj ulici u Varaždinu iskoristio odsutnost vlasnika te skinuo s ograde i otuđio jedna željezna vrata. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 21-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj jučer, 23. rujna na Kapucinskom trgu u Varaždinu iskoristio zauzetost vlasnice i s klupice otuđio novčanik s dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne trgovine u Optujskoj ulici u Varaždinu, kojom prijavljuje da su dva nepoznata počinitelja jučer, 23. rujna oko 9.50 sati u trgovini skinuli sigurnosne osigurače na odjevnim predmetima, nakon čega su odjevne predmete otuđili. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 23. rujna u Novoj Vesi Petrijanečkoj, nepoznati je počinitelj provalio u spremište Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz kojeg je otuđio otpadni metal. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenih djela.

Označeno u