Krađe u Završju, Hrastovljanu i D. Vratnu, ukrali karticu za gorivo, mobitel, televizor... Foto: ilustracija

Krađe u Završju, Hrastovljanu i D. Vratnu, ukrali karticu za gorivo, mobitel, televizor...

Varaždinske vijesti | 24.10.2019. u 11:28h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća kojem je sjedište u Završju Podbelskom, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj iz prostorija poduzeća otuđio nekoliko kartica za točenje goriva, s kojima je na benzinskim postajama više puta plaćao gorivo u količinama od više stotina kuna. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu 29-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 19. do 20. listopada u jednom ugostiteljskom objektu u Hrastovljanu iskoristio njegovu nepažnju i otuđio mu mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 28-godišnjakinje, kojom prijavljuje da joj je nepoznati počinitelj u Donjem Vratnu od 18. do 23. listopada iz slabo osigurane kuće otuđio mobitel, televizor s prijemnikom i novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Označeno u