Krađe u varaždinskim trgovinama, došlo i do naguravanja sa zaštitarkom Foto: VV arhiva / ilustracija

Krađe u varaždinskim trgovinama, došlo i do naguravanja sa zaštitarkom

Varaždinske vijesti | 11.7.2024. u 09:44h | Objavljeno u Crna kronika

U srijedu, 10. srpnja oko 10.50 sati u trgovini u Ulici Vinka Međerala u Varaždinu, nepoznati je muškarac stavio artikle u torbu te se s njima pokušao udaljiti iz trgovine.

- U toj je namjeri zaustavljen po zaštitarki trgovine, pri čemu je u namjeri zadržavanja otuđenih predmeta istu nekoliko puta odgurnuo i pobjegao iz trgovine. Prilikom naguravanja zaštitarka je od istog uzela torbu s otuđenim predmetima, a ona tom prilikom nije ozlijeđena. Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja razbojničke krađe - priopćili su iz policije.

U srijedu, 10. srpnja, u trgovini u Optujskoj ulici u Varaždinu, nekoliko nepoznatih počinitelja je otuđilo razne artikle. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 9. srpnja, u Donjoj Voći, nepoznati je počinitelj iskoristio odsutnost ukućana koji su se nalazili na dvorištu te iz kuće otuđio iznos od više stotina eura u vlasništvu 43-godišnjaka. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u