Krađe u Ludbregu, Župancu i Varaždinu - lovcima ukrali nekoliko litara vina Foto: ilustracija / Pixabay

Krađe u Ludbregu, Župancu i Varaždinu - lovcima ukrali nekoliko litara vina

Varaždinske vijesti | 11.2.2019. u 19:08h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o krađama koje su se dogodile proteklih dana.

- Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu 75-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u subotu, 9. veljače na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva u Ludbregu iskoristio odsutnost vlasnice i neovlašteno uporabio osobno vozilo marke Volkswagen Polo, a koji je vlasnica ostavila upaljen i otključan. Visina materijalne štete procjenjuje se na dvadesetak tisuća kuna - izvijestili su iz policije i dodali da policijski službenici tragaju za otuđenom vozilom te nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 7. do 8. veljače u Župancu, predio zvani „Križenčija“, nepoznati je počinitelj provalio u lovačku kuću iz koje je otuđio nekoliko litara vina. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 10. veljače u Blažekovoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iskoristio odsutnost 85-godišnjaka u jednoj radionici i otuđio mu torbu sa novčanikom i dokumentima. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je sedam prekršaja protiv javnog reda i mira i to jedna slučaj u Cvetlinu, dok su ostali u Varaždinu, a radi se o događaju vezanim uz tuču, svađu i viku, naročito drsko i nepristojno ponašanje.

Označeno u