Krađe u Ivancu, Varaždinu i Vrtlinovcu, lopov u vikendici ukrao više od tisuću eura Foto: Pixabay / ilustracija

Krađe u Ivancu, Varaždinu i Vrtlinovcu, lopov u vikendici ukrao više od tisuću eura

Varaždinske vijesti | 2.5.2023. u 15:33h | Objavljeno u Crna kronika

Iz PU varaždinske izvijestili su o provalama i krađama koje su se dogodile proteklih dana.

Tijekom noći 29./30. travnja, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u trgovinu u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, kojom prilikom je odustao od daljnje namjere. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći 29./30. travnja u ugostiteljskom objektu u Ivancu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel kojim se koristio 17-godišnji maloljetnik. Navedeni je najvjerojatnije iskoristio gužvu kod prolaženja kroz gužvu te iz džepa jakne oštećenog, otuđio navedeni mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 330 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 28./29. travnja, nepoznati je počinitelj iz stalka za bicikle na Trgu slobode u Varaždinu, otuđio bicikl kojim se koristi 17-godišnjak. Visina materijalne štete iznosi oko 400 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela.

U vremenu od 25. travnja do 1. svibnja u Vrtlinovcu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 38-godišnjaka te otuđio iznos od preko tisuću eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u