Krađe po županiji: Jednima ukrali peć na drva, drugima rublje

Varaždinske vijesti | 17.11.2021. u 14:21h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 59-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 11. do 16. studenog u Radničkoj ulici u Hrašćici provalio u vikend kuću iz koje je otuđio motornu i ručnu pumpu za vodu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 60-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 15. do 16. studenog u Svibovcu Podravskom provalio u vikend kuću iz koje je otuđio peć na kruta goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 46-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 15. studenog u popodnevnim satima u ulici Braće Radić u Jalkovcu u prostoru jednog poduzeća iz torbe otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 24-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 16. studenog u večernjim satima u Optujskoj ulici u Varaždinu ispred trgovine sa vanjskih boksova za robu otuđio nekoliko desetaka tekstilnih proizvoda. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u