Krađe i provale diljem županije: U Ludbregu dvije krađe novčanika istog dana

VV | 6.9.2021. u 20:56h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu muškarca starosti 57 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj, 4. rujna u Cvjetnoj ulici u Svetom Đurđu provalio u obiteljsku kuću. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 81-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 2. do 3. rujna u Varaždin Bregu provalio u kuću. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 5. rujna u Gospodarskoj ulici u Varaždinu provalio u uređaj za prihvat prehrambenog otpada. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu 66-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj iskoristio gužvu i nepažnju oštećenog, te mu 5. rujna u Ludbregu iz torbice otuđio novčanik sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu 62-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj iskoristio gužvu i nepažnju oštećene, te joj 5. rujna u Ludbregu na ulici iz ruksaka otuđio novčanik sa dokumentima i novcem, nakon čega je iskoristio otuđenu bankovnu karticu i na bankomatu jedne banke podignuo novac u iznosu od 9500 kuna. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.