Kod Dravskog kanala ukrao trimer, kosilicu, plinsku bocu i alkoholna pića Foto: Ilustracija

Kod Dravskog kanala ukrao trimer, kosilicu, plinsku bocu i alkoholna pića

| 6.10.2020. u 10:09h | Objavljeno u Crna kronika

U vremenu od 30. rujna do 5. listopada u Varaždinu, na prostoru Dravskog kanala, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije jedne udruge i otuđio trimer, kosilicu, plinsku bocu i razna alkoholna i bezalkoholna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.              

Od 3. do 5. listopada, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u ulici Metoda Hrga u Ivancu te otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 2. listopada oko 14.20 sati u ulici Augusta Šenoe u Varaždinu, nepoznata je žena iz trgovine sa sjedištem u Zagrebu, otuđila nekoliko komada parfema. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad.

U petak, 2. listopada u Jalkovcu, nepoznati je počinitelj iz proizvodnog pogona jednog poduzeća otuđio inox galanteriju, odnosno više komada šipki i nekoliko konektora za nadstrešnice. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 5 000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u