Kamion mješalica na Banfici umalo samljeo automobil

Varaždinske vijesti | 26.10.2017. u 12:49h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinsko križanje Međimurske i Koprivničke ulice danas prijepodne opet je bilo poprište nesreće koja je srećom naposljetku rezultirala tek materijalnom štetom.

Na tom se križanju nedavno dogodila nesreća sa smrtno stradalom osobom, kada je na mopedistu naletio osobni automobil u trenutku kada semafori radi kvara nisu radili. Sada su semafori ispravni, međutim ovaj je put ljudska nepažnja skrivila nesreću u kojoj je srećom vozač automobila samo lakše ozlijeđen. Oba su vozila stajala jedno kraj drugoga na križanju čekajući zeleno svjetlo na semaforu. Kada su počeli skretati ulijevo na kobnom križanju iz pravca Čakovca u smjeru Ludbrega, vozač kamiona mješalice iz lijeve kolničke trake skrenuo je u desnu počevši gužvati osobni automobil, čiji vozač više nije mogao kontrolirati pravac svog vozila.

Nekoliko tona težak kamion naprosto ga je samljeo u desnu stranu te ga izgurao preko gotovo pola metra viskog rizola na bočnu stranu prometnice. U ovom je trenutku na toj dionici otežan promet u pravcu Ludbrega, a policijski očevid je u tijeku.

Označeno u
Galerija slika