Još nije poznato čije je tijelo pronađeno kod Varaždinskih Toplica

Varaždinske vijesti | 2.9.2019. u 11:37h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Danas bi trebalo biti poznato čije je tijelo pronađeno u u Vinogradskoj ulici u Donjoj Poljani kod Varaždinskih Toplica u šikari.

Naime, u petak, oko 15 sati PU varaždinska je primila dojavu građana da je u Vinogradskoj ulici u Donjoj Poljani pronađeno mrtvo tijelo. Službenici PU varaždinske izašli su na teren i pronašli tijelo. tj. kostur koje je tamo bilo neko duže vrijeme jer nije bilo moguće utvrditi ni spol preminule osobe.

Tjelesni ostaci prebačeni su na patološki odjel bolnice u Varaždinu kako bi se utvrdio uzrok smrti osobe. Tijelo je prema pisanju 24 sata pronašao Zlatko Žebec (56) koji u Donjoj Poljani živi u kući na samom kraju jednog od "'rukavaca" Vinogradske ulice u Donjoj Poljani.  Prema njegovim riječima išao je u polje ubrati nekoliko klipova kukuruza i otprilike 300 metara od kuće pažnju mu je odvratio odbljesak sunca od nekakvog metala u šikari.

- Prvo sam pomislio da se radi o nekakvoj lutki, a onda sam ugledao i kožnu jaknu, plave traperice i plavo-bijele tenisice. Na lubanji više nije bilo ničega, a na gležnju je bilo, čini mi se, još malo osušene kože – rekao je za 24 sata Žebec.