Jedan počinitelj provalio u šest kioska za prodaju svijeća

VV | 20.4.2021. u 21:47h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 16. do 19. travnja u ulici Franje Račkog u Varaždinu provalio u metalni kontejner iz koje je otuđio akumulatorsku vezačicu armature. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovornih osoba, kojima prijavljuju da je nepoznati počinitelj od 18. do 19. travnja u Hallerovoj ulici u Varaždinu provalio u šest kioska za prodaju svijeća. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu žene starosti 84 godine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 26. ožujka do 2. travnja iskoristio nepažnju žene i iz kuće joj otuđio bankovnu karticu sa pinom, nakon čega je u više navrata sa bankomata podignuo novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na dvadesetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.