Ilustracija

Iz vikend kuće u Svibovcu Podravskom, lopov ukrao samostrel

VV | 17.5.2021. u 11:25h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu 65-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 9. do 16. svibnja u Gornjem Makojišću predio zvani „Slavski brijeg“ provalio u vikendicu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 45-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 12. do 16. svibnja u Svibovcu Podravskom provalio u vikend kuću iz koje je otuđio samostrel. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog sportskog kluba, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 13. do 14. svibnja u Međimurskoj ulici u Varaždinu provalio u prostorije kluba iz kojeg je otuđio jednu brusilicu. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 57-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 15. svibnja u ulici Ljudevita Gaja u Beretincu iz kuće otuđio novac i zlatni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Ivanec zaprimila je kaznenu prijavu 75-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 16. svibnja u Biljevcu iskoristio nepažnju žene iz kuće joj otuđio novac i zlatni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u