Iz vikend kuće u Bednji ukrao metalnu mačetu i hranu

vv | 27.11.2023. u 09:40h | Objavljeno u Crna kronika

U vremenu od 23. do 24. studenog, nepoznati je počinitelj iz otvorenog prostora trgovine u Optujskoj ulici u Varaždinu, otuđio za sad neutvrđenu količinu povratne plastične i aluminijske amblaže. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U razdoblju od 1. do 25. studenog u Malom Gorencu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 58-godišnjakinje. Tom je prilikom potrgao drvene okvire i drugo, ali nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastale oštećenjem procjenjuje se na oko 500 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 18. do 25. studenog u Bednji, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 76-godišnjaka, kojom prilikom nije ništa otuđio. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi oko 50 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 11. do 25. studenog u Bednji, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 60-godišnjakinje te otuđio metalnu mačetu i nekoliko staklenki hrane. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 300 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.