Iz trgovine u Supernovi dva muškarca ukrala zimske jakne

VV | 2.11.2022. u 14:30h | Objavljeno u Crna kronika

U ponedjeljak, 31. listopada oko 10.30 sati u jednog trgovini u sklopu trgovačkog centra u Optujskoj ulici u Varaždinu, dvojica nepoznatih muškaraca otuđila su nekoliko zimskih jakna. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1400 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 1. studenog oko 9.50 sati u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati su počinitelji preskočili metalnu dvorišnu ogradu trgovine te ušli u dvorište, gdje su otuđili raznu uskladištenu praznu staklenu ambalažu. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 29. do 31. listopada u Varaždinu, Zeleni odvojak, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i prateće objekte u vlasništvu 63-godišnjakinje. Tom je prilikom otuđio motornu pilu, kutnu brusilicu, plinsku bocu i drugo. Prema izjavi oštećene, materijalna šteta iznosi oko 7 500 kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.