Iz trgovine u Gospodarskoj ulici ukraden građevinski linijski laser

VV | 31.5.2022. u 17:00h | Objavljeno u Crna kronika

Od 23. do 27. svibnja u Zlogonju, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 63-godišnjaka te otuđio motorne škare, električni i akumulatorski alat, alkoholna pića i prehrambene proizvode. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 26. do 27. svibnja, na radilištu u mjestu Ljubelj, nepoznati je počinitelj provalio u spremnike za gorivo na dva radna stroja u vlasništvu poduzeća iz Varaždina i otuđio stotinjak litara goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1 500 kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 26./27. svibnja, na prostoru Poslovne zone Jalžabet u Jakopovcu, nepoznati je počinitelj otuđio bager u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Kelemenu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenog kaznenog djela.

U petak, 27. svibnja u jednoj trgovini u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio građevinski linijski laser u koferu. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko tri tisuće kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 12. do 30. svibnja u Varaždin Bregu, Mali Vrh, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 52-godišnjakinje te otuđio DVD player. Visina materijalne štete prema izjavi vlasnice, iznosi više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U ponedjeljak, 30. svibnja u Trenkovoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio torbu u kojoj se nalazio tablet, dioptrijske i sunčane naočale, ključevi i drugi predmeti, u vlasništvu 40-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 9 000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.