Iz teretnog vozila u Ulici Vilka Novaka ukradena kutija s alatom

VV | 5.4.2022. u 16:44h | Objavljeno u Crna kronika

U vremenu od 1. do 4. travnja u ulici Vilka Novaka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj ušao u krug poduzeća sa sjedištem u Zagrebu te provalio u teretno vozilo iz kojeg je otuđio kutiju s alatom. Također je prerezao i otuđio električni priključni kabel na rashladnim škrinjama i bakrenu instalaciju za hlađenje. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 30. ožujka do 4. travnja u Jakopovcu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 60-godišnjaka. Otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U ponedjeljak, 4. travnja na parkiralištu trgovačkog centra u Donjem Knegincu, nepoznati je počinitelj otuđio plastične ratkape te oštetio i pokušao izvaditi parkirne senzore s osobnog vozila u vlasništvu 31-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u