Iz podruma vikendice u Vinici ukrao dva motorna trimera i motornu pilu

VV | 31.10.2022. u 15:00h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 28. listopada oko 19.00 sati u jednoj trgovini u Varaždinu, nepoznati muškarac je otuđio bocu alkoholnog pića što je primijetio voditelj trgovine koji ga je pokušao zaustaviti da bi ga nepoznata muška osoba odgurnula i pobjegla. Za njim je krenuo voditelj trgovine, sustigavši ga, rekao mu je da vrati otuđeni predmeti, na što mu je isti vratio bocu alkoholnog pića i udaljio se u nepoznatom smjeru. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 25. do 28. listopada u mjestu Vinica nepoznati je počinitelj provalio u podrum vikendice i otuđio dva motorna trimera i motornu pilu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 28. listopada iz jedne trgovine u Varaždinu nepoznati počinitelj je otuđio više raznih artikala. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 29. listopada u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iskoristio odsutnost 63-godišnjaka te iz otvorene kuće otuđio mobitel u vlasništvu jednog poduzeća. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.