Iz kuće u Velikom Bukovce ukrao zračnu pušku, nekoliko ručnih satova, brijači aparat...

VV | 11.8.2022. u 15:15h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su prijavu muškarca starosti 47 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 3. do 10. kolovoza provalio u kuću u Velikom Bukovcu iz koje je otuđio zračnu pušku, nekoliko ručnih satova, brijači aparat i bežični ruter. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu žene starosti 44 godine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 5. do 10. kolovoza provalio u vikend kućicu u Sajmišnoj ulici u Varaždinu. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 9. do 10. kolovoza provalio u ugostiteljski objekt u Zelendvorskoj ulici u Gornjem Ladanju iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu žene starosti 36 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u noći 10. kolovoza iskoristio otvorenost kuće i noćni odmor, te je iz kuće otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je u Kalničkoj Kapeli uz korito rijeke Bednje nepoznati počinitelj 10. kolovoza u večernjim satima provalio u rezervoar radnog stroja, iz kojeg je otuđio gorivo. Visina materijalne šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.