Iz kuće na ludbreškom području ukraden registrator i novac u vlasništvu sportskog kluba

vv | 12.2.2024. u 18:20h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 9. veljače u ulici Augusta Šenoe u Varaždinu, dvojica nepoznatih mladića otuđila su zaključani bicikl u vlasništvu 47-godišnjakinje. Prema izjavi vlasnice, materijalna šteta iznosi 200 eura. Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U petak, 9. veljače u Dravskoj ulici u Školi, nepoznati je počinitelj iz stalka za bicikle, otuđio bicikl u vlasništvu 37-godišnjakinje, u vrijednosti od oko 500 eura, kojim se koristilo njezino maloljetno dijete.  Policijski su službenici istog dana u večernjim satima, pronašli otuđeni bicikl, vratili ga oštećenoj vlasnici te nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su prijavu 46-godišnjaka da je u vremenu od 3. do 9. veljače, iz njegove kuće otuđen registrator s dokumentacijom i iznosom od nekoliko tisuća eura, u vlasništvu sportskog kluba u kojem je blagajnik. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U četvrtak, 8. veljače oko 18.30 sati u trgovini u sklopu trgovačkog centra u Novom Marofu, nepoznata je ženska osoba otuđila više paketa dječjih pelena i vlažnih maramica, ukupne vrijednosti od oko 150 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju navedene ženske osobe.

U vremenu od 10. do 11. veljače, nepoznati je počinitelj iz dvorišta u ulici Ivana Cankara u Varaždinu, otuđio bicikl u vlasništvu 26-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U četvrtak, 8. veljače, dvije nepoznate ženske osobe su iz trgovine u Grani, otuđile razne kozmetičke artikle. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 130 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.