Iz kioska kod kolodvora ukrala bocu piva pa odgurnula prodavačicu koja je krenula za njom Foto: VV arhiva / ilustracija

Iz kioska kod kolodvora ukrala bocu piva pa odgurnula prodavačicu koja je krenula za njom

Varaždinske vijesti | 31.8.2020. u 10:50h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama i krađama koje su se dogodile proteklih dana.

U vremenu od 21. do 28. kolovoza u Završju Podbelskom, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 45-godišnjakinje i otuđio flakserice. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 28. kolovoza oko 13 sati u Ulici Ivana Severa u Varaždinu, kod prilazne ceste dvorani, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo kojim se koristi 35-godišnjakinja. Iz vozila je potom otuđio novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima oštećene. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 28. kolovoza u Grešćevini, nepoznati je počinitelj provalio u radni stroj u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Varaždinu i iz rezervoara otuđio više desetaka litara dizel goriva. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U nedjelju, 29. kolovoza tijekom poslijepodnevnih sati u Međimurskoj ulici u Varaždinu, u Dravskoj park šumi, nepoznati je počinitelj iz osobnog vozila u vlasništvu 37-godišnjaka, otuđio mobitel i novac iz novčanika. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenog kaznenog djela.

Jučer, 30. kolovoza oko 18 sati u Ulici Julija Merlića u Varaždinu, na vanjskom prostoru željezničkog kolodvora nepoznata je ženska osoba iz rashladne vitrine u sklopu kioska, otuđila bocu piva od 2 litra. Nakon što je zaposlenica kioska krenula za njom i muškarcem koji se nalazio s nepoznatom, ista je nekoliko puta odgurnula oštećenu od sebe. U Policijsku postaju Varaždin na kriminalističko je istraživanje dovedena 27-godišnjakinja koja se dovodi u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela.

Označeno u