Provalnici aktivni za vikend: krađe u Ivancu, Kapelcu, Knegincu, Vinica Bregu... Foto: Pexels/ilustracija

Provalnici aktivni za vikend: krađe u Ivancu, Kapelcu, Knegincu, Vinica Bregu...

Varaždinske vijesti | 5.2.2024. u 15:33h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 3. veljače u Ulici Vladimira Nadzora u Ivancu, nepoznati je počinitelj iz spremišta mobilnog semafora otuđio akumulator u vlasništvu jednog poduzeća. Naknadno je od strane policijskih službenika u blizini pronađen odbačeni akumulator. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 2. veljače u mjestu Kapelec, nepoznati je počinitelj iz obiteljske kuće otuđio novac u vlasništvu 37-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1500 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U subotu, 3. veljače, u Donjem Knegincu, u sklopu trgovačkog centra iz jedne trgovine nepoznati su počinitelji otuđili razne odjevne predmete koje je naknadno u toaletu pronašao zaštitar navedene trgovine te vratio prodavačici. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 15. rujna 2023. godine do 4. veljače 2024. godine u Vinica Bregu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 71-godišnjakinje. Tom prilikom nije ništa otuđio, a materijalna šteta nastala oštećenjem procjenjuje se na 150 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u