Ispred ulaza u zgradu, ukrao zaključani moped 44-godišnjaku Foto: Ilustracija

Ispred ulaza u zgradu, ukrao zaključani moped 44-godišnjaku

J.Š./Varaždinske vijesti | 2.9.2019. u 17:38h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Nepoznati je počinitelj u petak, 30. kolovoza od 13 do 15 sati provalio u kuću u Poljancu u vlasništvu 56-godišnjakinje te otuđio razni zlatni nakit. Prema izjavi oštećene vlasnice, materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U petak, 30. kolovoza od 18 do 19 sati, u ulici Krešimira Filića u Varaždinu, nepoznata je ženska osoba iz kuće u vlasništvu 63-godišnjakinje, otuđila novčanik s novcem i osobnim i bankovnim dokumentima vlasništvo 36-godišnjakinje. Navedena je došla na ulazna vrata kuće oštećenih i od vlasnice zatražila sitni novac, a nakon što je ona otišla po traženi novac, iskoristila njenu odsutnost te iz torbice koja se nalazila u hodniku kuće, otuđila spomenuti novčanik. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 31. kolovoza, tijekom noćnih sati, u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj ispred ulaza u zgradu, otuđio zaključani moped u vlasništvu 44-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Tijekom noći 31. kolovoza/1. rujna, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije jedne udruge u Slavenskoj ulici u Varaždinu te otuđio iznos od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u