Ispravak: "MUP je objavio netočne informacije, poslujemo zakonito"

Napisao/la: VV -

Redakciji Varaždinskih vijesti obratilo se odvjetničko društvo Musulin i suradnici kao punomoćnici u ime društva WW Travel GmbH iz Švicarske uz zahtjev da objavimo ispravak netočne informacije objavljene 21. travnja ove godine na linku: https://wwwvarazdinske-vijesti.hr/crna-kronika/mup-internetom-haraju-novi-pokusaji-prij^vare-ne-nasjedajte-na-sumnjive-mailove-39531/

Odvjetnici pojašnjavaju da su na internetskim stranicama MUP-a objavljene netočne informacije koje je prenijelo 30-ak hrvatskih medija te su, kako ističu, time povrijeđena prava i interesi njihova klijenta. Traženi ispravak objavljujemo u cijelosti:

- Na internetskim stranicama https://www.varazdinske-vijesti.hr/crna-kronika/mup-internetom-haraju-novi-pokusaji-prijevare-ne-nasjedajte-na-sumnjive-mailove-39531 je pod naslovom: „MUP: Internetom haraju novi pokušaji prijevare, ne nasjedajte na sumnjive mailove!" dana 21.4.2020. objavljena netočna informacija da je poslovanje i postupanje društva WW Travel GmbH protivno zakonu i kao takvo ima obilježja prijevare.

Dakle, nije točno da je poslovanje i postupanje društva WW Travel GmbH prijevarno s ciljem krađe osobnih podataka, odnosno da se pri poslovanju i postupanju društvo WW Travel GmbH koristi „ vishingom ", „phishingom " ili drugim oblicima internetske prijevare.

Također, nije točno da se u elektroničkoj poruci društva WW Travel GmbH, koju upućuje potencijalnim klijentima, nalazi internetska poveznica na sumnjiv sadržaj.

Društvo WW Travel GmbH je registrirano u Švicarskoj kod Trgovačkog suda kantona Zug te u skladu s propisima posluje više godina obavljajući djelatnost promidžbe i pružanja turističkih usluga i rezervacija, pri čemu za poslovanje koristi i internetsku stranicu https://wwtravel.ch i, između ostaloga, broj telefona 01 6700060 s kojeg zakonito kontaktira i nudi suradnju potencijalnim klijentima.

U ovom vremenu kada se hrvatski turistički smještaji suočavaju s ogromnim problemima i nedostatkom likvidnosti, društvo WW Travel GmbH nudi programska rješenja da vlasnici smještajnih jedinica svoj posao olakšaju, te da novcem od rezervacija raspolažu odmah, neovisno o tome da li je dolazak gostiju ove ili sljedeće sezone, i to bez fiksne naknade, sve skladno zakonu i važećim propisima.

Društvo WW Travel GmbH uspješno posluje i ima dugogodišnju sjajnu suradnju s velikim brojem zadovoljnih klijenata - vlasnika smještajnih objekata u Republici Hrvatskoj i u inozemstvu. 

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

043 logo

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.