Iskoristili nepažnju djelatnica i ukrali odjeću vrijednosti 1900 kuna Foto: Ilustracija

Iskoristili nepažnju djelatnica i ukrali odjeću vrijednosti 1900 kuna

M.N./Varaždinske vijesti | 9.8.2019. u 11:11h | Objavljeno u Crna kronika

Od 7. do 8. kolovoza u Zagrebačkoj ulici u Varaždinskim Toplicama, nepoznati je počinitelj provalio u dvije prostorije na jednom gradilištu, gdje je provalio u aparat za kavu vlasništvo poduzeća kojem je sjedište u Ivancu. Iz aparata je otuđio novac, dok je u drugoj prostoriji otuđio inox kanalice. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimili je prijavu voditeljice jedne trgovine trgovačkog centra u Ulici Grada Lipika u Donjem Knegincu, kojom prijavljuje da su dva nepoznata počinitelja 4. i 7. kolovoza iskoristila nepažnju djelatnica i otuđile veće količine razne odjeće. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1900 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu 19-godišnjaka kojom prijavljuje da mu je nepoznati počinitelj 7. kolovoza u ulici Julija Merlića u Varaždinu iz kancelarije jednog poduzeća otuđio mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u