Gori skladište poduzeća koje je u susjedstvu bivše tvornice Viko

Varaždinske vijesti | 9.1.2019. u 19:27h | Objavljeno u Crna kronika

Dogodio se požar u krugu bivše tvornice Viko, a navodno je požar izbio u skladištu nekog susjednog poduzeća.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina, Ivica Labaš kaže da su oni na terenu i da je požar sada već pod nadzorom.

- Nekoliko je tu prostora u najmu. Detalje još ne znamo o čijim se prostorima radi. Praktički smo ugasili požar. Sada samo treba sanirati i pogledati detaljnije. Ne znamo točno ni što je gorjelo, bio je to neki odloženi materijal, hidrogeni, neke pločice. Netko tko je otkupio halu tu je odložio svoje elemente za prodaju - rekao je Labaš.

I iz Policijske uprave Varaždinske kažu da ne znaju još o čijem je prostoru riječ, već da im je samo javljeno da se radi o požaru skladišta u Ulici Mihovila Pavleka Miškine.

- U 18 sati dobili smo dojavu od Javne vatrogasne postrojbe Varaždin koja je na mjestu događaja zajedno s DVD-om Kućan. Da li se još netko u međuvremenu pridružio, ne znamo. Oni gase požar tako da je nemoguće ući u taj prostor i zato ne znamo još točno o kojoj se zgradi radi. Vrlo vjerojatno u krugu tvornice Viko. Više za sada ne znamo. Moramo čekati da se požar stavi pod nadzor da bismo mogli dalje raditi. Ne vjerujem da će danas biti očevid - kažu iz PU.

l.jpg

k.jpg

j.jpg

h.jpg

b.jpg

 

a.jpg

 

Označeno u