FOTO "Prvo nas je gledao dalekozorom, a onda skinuo sve sa sebe i krenuo..." Foto: Fotografija čitateljice

FOTO "Prvo nas je gledao dalekozorom, a onda skinuo sve sa sebe i krenuo..."

VV | 17.7.2023. u 13:44h | Objavljeno u Crna kronika

- Jučer navečer, oko 20 sati, s kolegicom sam izašla u šetnju sa psima iza zgrada u Grabanicama, po polju, uz kanal, na potezu koji ide prema pruzi. Ispred nas vidjeli smo muškarca s biciklom. Kako smo se približavale, primijetile smo kako nas gleda dalekozorom, a onda, ni manje ni više, ostavlja bicikl, skida majicu za sebe, hlače te se počeo samozadovoljavati. Usred bijela dana, bez ikakvog srama! - javila nam se čiteteljica, koja nam je poslala i fotografije.

Kaže kako je počela vikati na njega i govoriti mu da prestane to raditi jer će fotografije poslati novinarima, nakon čega se muškarac malo preplašio, obukao, sjeo na bicikl te - otišao. Naša čitateljica i njezina kolegica ostale su neugodno iznenađene, jer radi se o lokaciji na kojoj šeće puno ljudi, uglavnom stanara iz tog kvarta, a ima i djece.

- Na ovoj lokaciji doista ima puno žena, koje same šetaju, a i moja kolegica ga je prije nekog vremena srela, dok je na tom potezu šetala psa. Ista priča, prvo ju je gledao dalekozorom, a onda je bez srama krenuo "u akciju". Čuli smo i da su drugi susretali istog muškarca, na tom potezu, unatrag zadnja dva mjeseca, a svi govore isto: prvo gleda s dalekozorom ima li muškaraca, pa kad vidi da nema, krene... Čini mi se da smo tog muškarca srele kada su s nama bili i muškarci, ali onda ništa nije radio, kao da baš čeka samo žene - ispričala nam je čitateljica koja se nada da će odgovorni nešto poduzeti kako se ovakvi "bliski susreti" ubuduće ne bi više događali.

Jesu li unatrag dva mjeseca zaprimili priajve građana vezano uz spomenutog muškarca koji "ordinira" na ovom potezu i što je poduzeto, odnosno što policijski službenici mogu poduzeti, pitali smo PU varaždinsku. Isti upit uputili so i Gradu Varaždinu, odnosno komunalnoj službi, a odgovore ćemo objaviti nakon što ih dobijemo.

Goli_u_polju_2.jpg

Označeno u