Električnim biciklom sudarila se s biciklistom pa završila u bolnici Foto: Ilustracija/Pexels

Električnim biciklom sudarila se s biciklistom pa završila u bolnici

Varaždinske vijesti | 1.9.2023. u 16:40h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinska je policija izvijestila o dvije jučerašnje prometne nesreće.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 31. kolovoza oko 8.40 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, ozlijeđena je 26-godišnjakinja.

- Ona je upravljala mopedom te je dolaskom do raskrižja s Ulicom Augusta Cesarca, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika, izgubila nadzor nad upravljačem i pala na kolnik. Pritom je ozlijeđena te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno - naveli su iz policije.

Istog se dana oko 19.30 sati u Kučanmarofskoj ulici u Varaždinu dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Žena starosti 47 godina upravljala je biciklom s pomoćnim električnim motorom, iz smjera Kućan Marofa u smjeru Ulice braće Krajanski. Dolaskom u lijevi oštri zavoj, zbog nedržanja potrebnog razmaka pri vožnji u slijedu, prednjim je lijevim dijelom bicikla udarila u stražnji desni dio bicikla kojim je ispred nje u istom smjeru upravljao 20-godišnjak.

Prilikom udara 47-godišnjakinja je pala na kolnik te je ozlijeđena. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Označeno u