Dvojica opkrala 52-godišnjaka, a u Bedencu u prometnoj ozlijeđena 24-godišnjakinja

J.Š./Varaždinske vijesti | 3.9.2019. u 15:17h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o događajima koji su se dogodili proteklih dana na varaždinskom području.

U nedjelju, 1. rujna oko 20.45 sati, u Hercegovačkoj ulici u Varaždinu, dvojica nepoznatih počinitelja ušla su u nezaključanu garažu u vlasništvu 52-godišnjaka i otuđili više komada raznog električnog alata, ručni alat, plinske boce i bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 2. rujna oko 15.15 sati na županijskoj cesti u Bedencu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena 24-godišnjakinja. Ona je upravljala osobnim vozilom iz smjera Žarovnice u smjeru Jerovca. Pri ulasku u lijevi zavoj, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubila je nadzor nad upravljačem i vozilom sletjela udesno van kolnika te prednjim dijelom vozila udarila u zemljanu površinu. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Tijekom protekla dvadeset četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su dva prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Svibovcu Podravskom i Ludbregu.

Označeno u