Dvojac fizički napao 26-godišnjaka i uzeli mu novčanik iz džepa

vv | 28.10.2024. u 12:19h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 26. listopada oko 3 sata u Vukovarskoj ulici u Varaždinu, dvojica muškaraca počinila su razbojništvo nad 26-godišnjakom. Navedeni su prišli oštećenom i zatražili novac, a kad im je rekao da nema, jedan od njih ga je obuhvatio rukama oko vrata i stiskanjem ga oborio na tlo. Za to mu je vrijeme drugi muškarac iz džepa jakne otuđio novčanik s novcem te osobnim i bankovnim dokumentima, nakon čega su pobjegli s mjesta događaja. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela.

U petak, 25. listopada oko 3.25 sati, nepoznati su počinitelji provalili u kladionicu u Turčinu, kojom prilikom nisu ništa otuđili. Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.  

U subotu, 26. listopada, nepoznati je počinitelj provalio u kuću na Trgu Matije Gupca u Varaždinu. Prilikom ulaska u kuću, u istoj je vidio ukućanku te je pobjegao. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 26. listopada, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt na Franjevačkom trgu u Varaždinu te otuđio metalnu kasu s novcem. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.