Dvije provale u teretna vozila i jedna provala u kuću u Jalkovcu na Staru godinu Foto: Ilustracija

Dvije provale u teretna vozila i jedna provala u kuću u Jalkovcu na Staru godinu

Varaždinske vijesti | 2.1.2020. u 09:20h | Objavljeno u Crna kronika

Od 28. do 31. prosinca 2019. u Cehovskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u teretno vozilo u vlasništvu obrta sa sjedištem u Radovanu te otuđio strani kovani novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 31. prosinca 2019. tijekom prijepodnevnih sati, nepoznati je počinitelj ušao kroz otključana ulazna vrata u kuću u ulici Stanka Tomaškovića u Jalkovcu i otuđio novčanik s novcem i osobnim i bankovnim dokumentima u vlasništvu 42-godišnjakinje. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći s 31. prosinca 2019. na 1. siječnja 2020., u ulici M.P. Miškine u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u teretno vozilo u vlasništvu autoprijevozničkog trgovačkog društva sa sjedištem u Segetu Donjem i otuđio dizel gorivo. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom protekla dva dana na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su četiri prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Varaždinu, Velikom Bukovcu, Brezovoj Gori i Župancu.