Dvije nove prijave direktora trgovačkog društva za radove na grobnicama

VV | 7.3.2023. u 10:16h | Objavljeno u Crna kronika

I dalje ne prestaju prijave protiv direktora trgovačkog društva koji je u prethodne dvije godine dogovorio niz poslova vezanih za obnovu i izradu grobnica, a nikada nije odradio radove.

Od dvije žene uzeo novac, ali im nije obnovio grobnice na groblju u Rukljevini

Prevarom dobio avans od 6 tisuća kuna za radove na groblju u G. Knegincu koje nije izveo

Uzeo avans od 10.000 kuna za izradu grobnice, više se nije javljao


Već treća prijava protiv istog počinitelja za prevaru oko neobavljenih poslova obnova grobnica?

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su prijavu 69-godišnjaka da je prevaren od strane 54-godišnjaka. On je prema prijavi, u svibnju 2022. godine s 54-godišnjakom kao direktorom trgovačkog društva, ugovorio izvođenje kameno-klesarskih radova za izradu grobnice na groblju u mjestu Svibovec. Za ugovorene mu je radove prilikom dogovora na ime predujma dao iznos od 1 200 eura, no do dana prijave 54-godišnjak nije započeo s radovima, držeći ga cijelo vrijeme u zabludi da će obaviti dogovoreni posao. Tijekom veljače ove godine, 54-godišnjak je prijavitelju vratio 600 eura, dok je ostatak novca zadržao za sebe. Protiv 54-godišnjaka će se po dovršetku kriminalističkog istraživanja podnijeti kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su prijavu 71-godišnjaka da je prevaren od strane 54-godišnjaka. On je prema prijavi, u rujnu 2022. godine s 54-godišnjakom kao direktorom trgovačkog društva, ugovorio izvođenje kameno-klesarskih radova za izradu grobnice na groblju u mjestu Svibovec. Za ugovorene mu je radove prilikom dogovora na ime predujma dao iznos od 600 eura, no do dana prijave 54-godišnjak nije započeo s radovima niti mu ne odgovara na pozive i poruke. Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje na utvrđivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela.