Dvije nesreće u Zagrebačkoj ulici, mladić srušio policajca na motoru Foto: VV arhiva / ilustracija

Dvije nesreće u Zagrebačkoj ulici, mladić srušio policajca na motoru

Varaždinske vijesti | 11.5.2022. u 10:52h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 10. svibnja u 20 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, ozlijeđena je jedna osoba.

Djevojka u dobi od 20 godina upravljala je osobnim vozilom u smjeru Gospodarske ulice. Dolaskom do pješačkog prijelaza, nije zaustavila svoje vozilo kako bi propustila pješake, zbog čega je prednjim desnim dijelom vozila udarila 60-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko istog, gurajući bicikl. Od siline udara pješakinja je pala na kolnik te je ozlijeđena. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin a njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Jedna je osoba ozlijeđena i u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 10. svibnja oko 19.20 sati u Varaždinu.

Mladić u dobi od 19 godina upravljao je osobnim vozilom Zagrebačkom ulicom u smjeru Turčina. Nakon prolaska kroz raskrižje s Prešernovom ulicom, započeo je skretanje ulijevo na parkiralište, a da prethodno nije propustio motocikl kojim je iz suprotnog smjera, zadržavajući smjer kretanja ravno, upravljao 37-godišnji policijski službenik. Zbog toga je prednjim lijevim dijelom vozila udario u lijevi bočni dio motocikla, pri čemu je policijski službenik pao na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena na mjestu događaja. Njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Označeno u