Dvije krađe u trgovinama odjećom, ukradeno nekoliko trenirki i razna odjeća Foto: pixabay/ilustracija

Dvije krađe u trgovinama odjećom, ukradeno nekoliko trenirki i razna odjeća

Varaždinske vijesti | 8.11.2022. u 17:16h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U ponedjeljak su na području Varaždina zabilježene dvije krađe u trgovinama odjećom.

U ponedjeljak, 7. studenog, između 13.00 i 15.00 sati u jednoj trgovini u Varaždinu, nepoznati počinitelj je otuđio nekoliko trenirki. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U ponedjeljak, 7. studenog, u jednoj trgovini u Varaždinu, 22-godišnjak i 20-godišnjak otuđili su raznu odjeću. Po izlasku iz trgovine zatečeni su po policijskim službenicima IJP PU varaždinske i dovedeni u PP Varaždin te će protiv njih biti podnesena kaznena prijava. Materijalna šteta procjenjuje se na 1600 kuna.

U subotu, 5. studenog na Trgu slobode u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iskoristio odsutnost 43-godišnjaka i iz metalnog držača otuđio bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U ponedjeljak, 7. studenog u Ludbregu, na parkiralištu jednog trgovačkog centra, nepoznati je počinitelj iskoristio odsutnost 45-godišnjakinje i otuđio joj mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.