Pokušaj ubojstva na području Nedelišća, 20-godišnjaka teško ozlijedio sjekirom

Varaždinske vijesti | 20.3.2023. u 13:54h | Objavljeno u Crna kronika

Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te će se predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske

Jučer, 19. ožujka oko 17 sati u Paragu, na dvorištu obiteljske kuće, nasilnički se u obitelji ponašao 20-godišnjak prema 44-godišnjem stricu. Vrijeđao ga je pogrdnim riječima te kuhinjskim nožem mahao prema njemu.

U opisano obiteljsko nasilje, umiješao se 22-godišnjak (sin 44-godišnjaka), koji je sjekirom udario 20-godišnjaka u predjelu prsnog koša te ga teško ozlijedio.

Ozlijeđeni 20-godišnjak prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je u događaju zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan na daljnjem liječenju.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju uhićen je 22-godišnjak te je priveden u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 22-godišnjak s područja općine Nedelišće, počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te će se predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.