DOBRA ZARADA? 45-godišnjak iz Varaždina "brokeru" uplatio nekoliko desetaka tisuća eura Foto: ilustracija

DOBRA ZARADA? 45-godišnjak iz Varaždina "brokeru" uplatio nekoliko desetaka tisuća eura

Varaždinske vijesti | 20.7.2020. u 12:18h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 45-godišnjaka iz Varaždina, kojom prijavljuje da je tijekom kolovoza 2019. godine putem internetske stranice stupio u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao broker jedne brokerske kuće, te nudi dobru zaradu za investitore. Od mjeseca kolovoza do danas je uplatio u ime investiranja nekoliko desetaka tisuća eura. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanju svih okolnosti i pronalaska počinitelja.

Također, policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 31-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 12. do 18. srpnja provalio u kuću u Kapeli Podravskoj iz koje je otuđio jednu deku, te nekoliko boca alkoholnih pića i nekoliko konzervi hrane. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su i prijavu odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 16. di 17. srpnja u Selcima Križovljanskim provalio u trgovinu, iz koje je otuđio novac i cigarete. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u