Diljem županije zaredale provale i krađe, jedan lopov - odustao Foto: Pexels/ilustracija

Diljem županije zaredale provale i krađe, jedan lopov - odustao

Varaždinske vijesti | 18.4.2024. u 15:45h | Objavljeno u Crna kronika

Iz Policijske uprave varaždinske izvijestili su o provalama i krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela teške krađe. On je, kako se sumnja, 15. travnja, u Ludbregu, provalio u kuće u vlasništvu 62-godišnjakinje te otuđio novac i zlatni nakit. Isto tako je 15. travnja, u Selniku, provalio u kuću u vlasništvu 71-godišnjaka kojom prilikom nije ništa otuđio. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći, 15/16. travnja, u Gornjem Kućanu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt i otuđio novac. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 16. travnja, u Tužnom, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 34-godišnjakinje i otuđio novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći, 15/16. travnja, u Kućan Marofu, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u jedan ugostiteljski objekt te je odustao od daljnje namjere. Visina materijalne štete nastale provalom procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U srijedu, 17. travnja, u Ulici Zrinski i Frankopana u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u stan te otuđio zlatni nakit i novac u vlasništvu 67-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se preko 10 000 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U srijedu, 17. travnja, u mjestu Poljanec nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću te otuđio zlatni nakit i novac u vlasništvu 61-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u