U Hrastovskom kod Ludbrega u prometnoj nesreći ozlijeđeno trogodišnje dijete

VV/MH | 3.8.2020. u 13:56h | Objavljeno u Crna kronika

- U petak, 31. srpnja oko 12.35 sati u Šemovcu, u prometnoj je nesreći ozlijeđeno pet osoba. Mladić starosti 23 godina upravljao je osobnim vozilom Koprivničkom ulicom iz smjera Ludbrega u smjeru Varaždina. Brzinu vozila nije prilagodila stanju i uvjetima prometovanja, te je prednjim djelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 24-godišnjak, a koji se prije toga uključio u promet sa parkirališta, te smanjio brzinu kretanja zbog skretanja u lijevo. Uslijed udara osobno je vozilo u zanošenju udarilo i u metalnu nadstrešnicu autobusnog stajališta. Ozljede su zadobila oba vozača, te putnici u vozilu starosti 23, 27 i 19 godina. - navode iz PU varaždinske.

Jedna osoba ozlijeđena je i u Hrženici.

- Dana 2. kolovoza u 1.15 sati u Hrženici, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Mladić starosti 19 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.92 g/kg. Upravljao je iz smjera Ludbreške ulice u smjeru raskrižja sa Ulicom kralja Tomislava. Brzinu vozila nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja, te je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ogradu spomen obilježja. Ozljede je zadobio putnik u vozilu starosti 19 godina. - izvjestili su iz PU varaždinske iz koje navode da su u prometnoj nesreći koja se 2. kolovoza oko 16.40 sati dogodila na državnoj cesti D-24 u Leskovcu Topličkom ozlijeđene su dvije osobe.

- Muškarac starosti 52 godine upravljao je osobnim iz smjera Varaždinskih Toplica u smjeru Ludbrega. Vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom sletio van kolnika i udario u betonski stup. Ozljede je zadobio vozač i 52-godišnja suputnica. - navode iz policije. 

U prometnoj nesreći koja se u subotu dogodila u Hrastovskom ozlijeđeno je trogodišnje dijete.

- U 15.20 sati u Ludbreškoj ulici u Hrastovskom u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Djevojka starosti 24 godine upravljala je osobnim vozilom iz smjera Slanja u smjeru Ludbrega. Vozilom je započela radnju skretanja u lijevo u Lagvićku ulicu a da prethodno nije propustila osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljala 46-godišnja žena. Tom prilikom je došlo do udara oba vozila, te je jedno vozilo odbačeno u cestovni jarak. Ozljede su zadobile obije vozačice i dijete starosti 3 godine koje se nalazilo u vozilu. - izvjestili su iz policije. 

Svim stradalim pojedincima pružena je pomoć u varaždinskoj općoj bolnici.